Ontdek al onze looks

Een website die
uw zaak pit geeft

Bezoekers moeten honger krijgen naar meer en hun nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd. Ze ontdekken smakelijke foto’s van uw gerechten, menu, openingsuren en andere informatie om hen warm te maken om in uw zaak te komen proeven.

Een website waarbij vertrouwen en geloofwaardigheid voorop staan

De inhoud is niet commercieel, maar informatief. Cliënten krijgen een helder overzicht van de specialisaties waarvoor zij bij u terecht kunnen, al dan niet met individuele foto’s of een teamfoto om uw zaak een vertrouwd gezicht te bieden. Zo worden ze aangemoedigd om u te benaderen.

Een website die
betrouwbaarheid ademt

Een duidelijk overzicht, met functionaliteiten als een online agenda of booking om patiënten een afspraak te laten vastleggen. Zij krijgen nuttige en praktische informatie te zien met enkele foto’s en een helder overzicht van uw diensten en spreekuren.

Een website met feeling
en inhoud

U wil gevoel uitstralen bij de bezoeker, met het beeld en de sfeer die uw zaak wil oproepen. Zowel tekst als design weerspiegelt een persoonlijke aanpak. Het aanbod van producten en diensten is uitgebreid, zodat bezoekers aangetrokken worden om u te contacteren.

Bekijk deze look

Een website met een klaar en duidelijk
beeld van uw zaak

U wil uw klanten ertoe aanzetten om u direct te contacteren. Ze krijgen onmiddellijk een eenvoudig en overzichtelijk beeld van uw zaak en de diensten of producten die u aanbiedt. U vertelt hen waarom zij voor u moeten kiezen. Realisaties versterken dit alleen maar.

Een website die professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt

Niemand kan naast uw contactgegevens kijken, u wil dan ook dat bezoekers u zo snel mogelijk contacteren. Daarnaast biedt u uiteraard een helder overzicht van uw producten en diensten.

Een website die uw zaak
in de kijker zet

U zet onmiddellijk de deur open voor uw potentiële klanten. Contactgegevens springen meteen in het oog. Een mooi beeld van uw realisaties en een overzicht van uw aangeboden producten of activiteiten trekken de aandacht en geven een duidelijk beeld van uw zaak.

Een website die uw
spetterende realisaties toont

Geïnteresseerden worden over de streep getrokken om u te contacteren. Hierbij is het zaak om uw belangrijkste dienst en contactgegevens te doen opvallen. Er is natuurlijk ook ruimte om bezoekers te laten duiken in knappe realisaties en te overtuigen met succesverhalen van tevreden klanten.

Een website die
ambiance schept

De bezoeker moet zich aangesproken voelen. U wil de stijl van uw kapsalon naar voor brengen. Deze inspirerende website geeft zin om contact op te nemen met aantrekkelijke foto’s en aanbevelingen van tevreden klanten.

Een website waarmee u
buiten kunt komen

Een website die indruk maakt, doet dromen, sfeer brengt of uw bezoekers doet grasduinen door uw realisaties. Ze krijgen het gevoel dat ze de persoon achter uw zaak leren kennen. Op een subtiele manier laat u hen contact met u opnemen of een offerte aanvragen.

Een website
die er staat

Bouwers of verbouwers willen contact met u, de vakman, opnemen en al dan niet een gratis offerte aanvragen. Op een eenvoudige en overzichtelijke manier maken zij kennis met uw bedrijf en ontdekken zij waarin u het verschil maakt. Realisaties overtuigen nog meer.

Een website die bezoekers
omzet in passagiers

U gaat voor een onmiddellijke contactname. Uw belangrijkste service en contactgegevens staan hier bovenaan, zodat uw klanten waar en wanneer ze maar willen contact met u kunnen opnemen.

Een website die bezoekers doet dromen
tot bij u te komen

Uw gasten vinden in één oogopslag belangrijke informatie terug die ze nodig hebben om eenvoudig en snel contact met uw zaak op te nemen, zoals telefoonnummer, kamers en openingsuren. Sfeerbeelden, foto’s van uw team of activiteiten maken het plaatje compleet.